El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural eBook

Curiouscongress.es El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural Image
Cuida los árboles y descarga el libro de El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Tretze excursions d’un dia –que es poden escurçar o combinar -, pensades amb la intenció de satisfer tant els visitants que s’atansen al Montseny per primer cop com els excursionistes que volen descobrir-hi perspectives noves.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Montseny: Itineraris Pel Parc Natural.pdf
ISBN
9788484150848
FECHA
2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,42 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Parc Natural del Montseny és un parc natural que protegeix part del Massís del Montseny. Es va establir l'any 1977 i està gestionat per la Diputació de Barcelona des de 1977 i per la Diputació de Girona des de l'any 1978. També des de l'any 1978 és reserva de la biosfera de la UNESCO.

Parc Natural del Montseny. El massís del Montseny dibuixa una de les siluetes més emblemàtiques del Vallès Oriental. Declarat Reserva de la Biosfera, la seva vegetació és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de les grans ciutats.

LIBROS RELACIONADOS