Catalunya Romànica Iv : La Garrotxa eBook

Curiouscongress.es Catalunya Romànica Iv : La Garrotxa Image
Descubre el libro de Catalunya Romànica Iv : La Garrotxa con curiouscongress.es. Lea el PDF de Catalunya Romànica Iv : La Garrotxa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Catalunya Romànica Iv : La Garrotxa y otros libros de Jordi ( Dir. ) Vigué.

DESCRIPCIÓN

1ª Edic. Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya i sota l'alt patrocini de l'Organització de les Nacions Unides ( UNESCO ).Presentació d'Antoni Noguera

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Catalunya Romànica Iv : La Garrotxa.pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,74 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

A diferència d'altres temples, conserva com abans el seu patrimoni que, a més de la Majestat romànica, consta d'un retaule gòtic, una interessant pila baptismal i diversos altars barrocs. Visitar la Garrotxa és prendre contacte amb aquest art tan antic com interessant, que recorda l'època del més auster cristianisme.

Situada en el interior de Girona, el espacio protegido de la Garrotxa comprende un territorio de unas 15.000 hectáreas que incluye 11 municipios y unos 40 volcanes inactivos.Santa Pau es el campamento base perfecto para recorrer la comarca, sin olvidar, por supuesto, detenerse en este pueblo medieval cuyos orígenes se remontan al siglo XIII.

LIBROS RELACIONADOS