Maia Se N Va A L Amazones eBook

Curiouscongress.es Maia Se N Va A L Amazones Image
El libro Maia Se N Va A L Amazones en formato PDF. El libro Maia Se N Va A L Amazones en formato MOBI. El libro Maia Se N Va A L Amazones en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Eva Ibbotson. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Acompanyada de la misteriosa senyoreta Minton, la Maia navega per l'imponent Amazones amb rumb a la ciutat de Manaos, situada a uns mil cinc-cents quilòmetres de la desembocadura del riu, a l'Atlàntic. Mentre contempla la immensitat del riu i la frondositat del paisatge que l'envolta, la Maia es pregunta com serà el seu futur a aquell lloc tan estrany on ha de començar una nova vida a la casa d'uns oncles que no ha vist mai. Però el que la Maia ignora és que en aquell indret tan meravellós coneixerà el Finn, un noi anglès molt tímid que viu amb els indis, amb els que comparteix la passió per la selva. I desconeix també que tots dos es trobaran en situacions tan emocionants com perilloses. Ni en els seus somnis més agosarats, la Maia hauria imaginat les aventures tan extraordinàries que l'esperen a les ribes de l'Amazones.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Maia Se N Va A L Amazones.pdf
ISBN
9788478889228
FECHA
2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,99 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Estos grupos representan la mayoría de las tribus aisladas que quedan en el planeta. Los únicos grupos indígenas categorizados como no contactados que se sabe existen actualmente fuera de la Amazonia están en el bosque bajo del Chaco (Paraguay), en las islas Andamán (océano Índico) y en el oeste de Nueva Guinea (Indonesia).

Increase your sales by having access to Amazon's world-class fulfilment resources, fast, free delivery options for your products, and trusted and acclaimed customer service in local language.

LIBROS RELACIONADOS