La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar eBook

Curiouscongress.es La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar Image
Descubre el libro de La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar con curiouscongress.es. Lea el PDF de La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar y otros libros de Andreu Martin.

DESCRIPCIÓN

Roger i Wendy inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d’un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L’homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d’on ha desaparegut una joia, el robatori de la qual no vol denunciar ningú. Una novel·la trepidant en què la jove Wendy haurà d’enfrontar-se, ella sola, amb assassins perillosos; haurà de córrer, lluitar i fer ús de la pistola; coneixerà el fons de la mar, saltarà abismes paorosos i veurà la mort de prop. Aquesta serà la nit en què Wendy aprendrà a volar.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar.pdf
ISBN
9788498241730
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,27 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Vea reseñas y calificaciones de reseñas que otros clientes han escrito de La nit que Wendy va aprendre a volar: 80 (Espurna) en Amazon.com. Lea reseñas de productos sinceras e imparciales de nuestros usuarios.

Blog. 20 April 2020. Meet Prezi Design: Interactive designs with big impact; 15 April 2020. How to present on video more effectively; 10 April 2020. Prezi's Staff Picks: Remote work advice from the largest all-remote company

LIBROS RELACIONADOS