La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar eBook

Curiouscongress.es La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar Image
El libro La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar en formato PDF. El libro La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar en formato MOBI. El libro La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Andreu Martin. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Roger i Wendy inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d’un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L’homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d’on ha desaparegut una joia, el robatori de la qual no vol denunciar ningú. Una novel·la trepidant en què la jove Wendy haurà d’enfrontar-se, ella sola, amb assassins perillosos; haurà de córrer, lluitar i fer ús de la pistola; coneixerà el fons de la mar, saltarà abismes paorosos i veurà la mort de prop. Aquesta serà la nit en què Wendy aprendrà a volar.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar.pdf
ISBN
9788498241730
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,71 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La nit que Wendy va aprendre a volar, Andreu Martín Wendy és una mossa d'esquadra de 23 anys que fa la ronda amb el seu nòvio, Roger, també mosso d'esquadra, quan tots dos reben l'avís per ràdio d'un assassinat al barri de Sarrià-Sant Gervasi.

Inici / Llibres / Llibres de lectura / La nit que Wendy va aprendre a volar. 431 of 758. COVID19 - Servei llibres. Amb motiu de la Covid19, la distribució de llibres pot sofrir retards importants. Si necessiteu algun títol amb seguretat, us aconsellem que ens contacteu abans de fer la comanda.

LIBROS RELACIONADOS