Diari D Un Adolescent Amb Dubtes (Jove Xxl 8) eBook

Curiouscongress.es Diari D Un Adolescent Amb Dubtes (Jove Xxl 8) Image
El libro Diari D Un Adolescent Amb Dubtes (Jove Xxl 8) en formato PDF. El libro Diari D Un Adolescent Amb Dubtes (Jove Xxl 8) en formato MOBI. El libro Diari D Un Adolescent Amb Dubtes (Jove Xxl 8) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jesus Mila. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Per a en Nil aquell somni va ser el detonant de tot, i en un intent per esquivar els dubtes decideix escriure un diari. Malgrat creure que tot era al seu lloc, s'adona que no és així ni de bon tros. Per què no li funcionen les relacions que té amb les noies que li agraden? És que ja no s'hi sent atret? A poc a poc, en Nil descobreix la seva orientació sexual i quan ho comença a tenir clar es disparen les pors: "Què pensaran els meus amics? Com ho explico als meus pares? M'acceptaran tal com sóc?" I el més important: "Trobaré algú que m'estimi?"

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Diari D Un Adolescent Amb Dubtes (Jove Xxl 8).pdf
ISBN
9788466406550
FECHA
2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,10 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Molt més si aquesta literatura és escrita per una persona adolescent o per una d'adulta que es posa en la veu d'una jove a l'hora d'escriure la seva memòria o la memòria col·lectiva. 5. Hi ha tot un treball a fer en l'estudi de la literatura dels diaris o dietaris: d'adolescents i da' dults.

director de l'Acadèmia d'Arquitectura de Barcelona. Aquest i Ginesi van mantenir un encès debat a les pàgines del Diario de Barcelonaal llarg del 1823. Celles va qualifi-car el jove italià d'arquitecte "cismàtic"per no respectar les lleis de l'arquitectura i afirmava, entre d'altres coses, que

LIBROS RELACIONADOS