Harris Matrix. Volum I eBook

Curiouscongress.es Harris Matrix. Volum I Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Harris Matrix. Volum I en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Harris Matrix. Volum I en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Harris Matrix. Volum I en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre el constitueixen una selecció d´articles recollits el 1989 per la Societat Catalana d´Arqueologia alguns d´ells foren presentats en el Seminari Internacional Harris Matrix. Sistemes de Registre en Arqueologia, celebrat a Girona, els dies 28-30 de novembre de 1989. En els darrers deu anys hem vist a Catalunya un gran desenvolupament de les intervencions arqueològiques. Al mateix temps, s´ha difós la utilització de les noves tècniques de registre sorgides de l´arqueologia urbana anglo-saxona i, en concret, del mètode d´anàlisi estratigràfica plantejat per E.C.Harris. Resulta, doncs, necessari fer un balanç del que han significat aquestes experiències en jaciments de problemàtiques molt diverses, comparant-les amb l´estat actual de la investigació en aquelles institucions i grups de treball que foren pioners en el seu desenvolupament.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Harris Matrix. Volum I.pdf
ISBN
9788479350727
FECHA
2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,67 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

The Harris matrix is a tool that aids the accurate and consistent excavation of a site and articulates complex sequences in a clear and understandable way. Harris matrices play an invaluable role in the articulation of sequence and provide the building blocks from which higher order units of stratigraphically related events can be constructed.

Software libre para elaborar una matriz de Harris. Y también una manera algo "diferente" de representarla ¿Te apuntas? ¿Qué es la matriz de Harris? Si eres arqueólogo deberías haber oído hablar de Edward Harris y, por supuesto, haber hecho (o haberlo intentando) alguna vez al menos una de sus útiles matrices.

LIBROS RELACIONADOS