Les Proves D Apol·lo 4. La Tomba Del Tirà eBook

Curiouscongress.es Les Proves D Apol·lo 4. La Tomba Del Tirà Image
Descubre el libro de Les Proves D Apol·lo 4. La Tomba Del Tirà con curiouscongress.es. Lea el PDF de Les Proves D Apol·lo 4. La Tomba Del Tirà en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Proves D Apol·lo 4. La Tomba Del Tirà y otros libros de Rick Riordan.

DESCRIPCIÓN

En aquesta penúltima aventura de la saga, l'Apol·lo, devastat però ple de determinació, viatja a Camp Júpiter, on aprendrà què significa ser un heroi, o morirà intentant-ho.No és fàcil ser l'Apol·lo, especialment després que el convertissin en un humà i l'expulsessin de l'Olimp. En el seu camí per restaurar cinc antics oracles i reclamar els seus poders divins, l'Apol·lo (qui ara es fa anomenar Lester Papadopoulos) ha hagut de fer front a triomfs i tragèdies. Ara el seu viatge el duu a Camp Júpiter, a la badia de San Francisco, on els semideus romans s'estan preparant per intentar una última ofensiva contra el maligne triumvirat d'emperadors romans. La Hazel, la Reyna, el Frank, el Tyson y la Ella, entre molts altres antics amics, necessitaran l'ajuda de l'Apol·lo per sobreviure al violent atac.Per desgràcia, la resposta a la seva salvació resideix a la tomba oblidada d'un dictador romà... una persona molt més malvada que els emperadors als quals l'Apol·lo ja ha hagut d'enfrontar-se.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Proves D Apol·lo 4. La Tomba Del Tirà.pdf
ISBN
9788424665968
FECHA
2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,71 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En el segundo cas, LibriData, ... Les proves d'Apol·lo 4. La tomba del tirà, Rick Riordan (La Galera) 3. El petit drac Coco i els romans, Ingo Siegner (La Galera) 4.

Les proves d'Apol·lo 4. La tomba del tirà Rick Riordan. Sinopsis. Noves aventures del semideu més famós del món: Percy Jackson. En aquesta penúltima aventura de la saga, l'Apol·lo, devastat però ple de determinació, viatja a Camp Júpiter, on aprendrà què significa ser un heroi, o morirà intentant-ho.

LIBROS RELACIONADOS