Místics I Mestres Zen eBook

Curiouscongress.es Místics I Mestres Zen Image
Descubre el libro de Místics I Mestres Zen con curiouscongress.es. Lea el PDF de Místics I Mestres Zen en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Místics I Mestres Zen y otros libros de Thomas Merton.

DESCRIPCIÓN

i Místics i mestres /irecull un conjunt de treballs de Thomas Merton on aquest dialoga amb els principals corrents espirituals del nostre temps. Merton es va reunir amb els representants dels corrents místics de les diferents tradicions religioses. Així, tant comparteix el seu temps i la seva pràctica espiritual amb els ortodoxos russos com amb els budistes, sense oblidar els místics anglesos, els mestres zen o els seguidors dei taoisme. En tots ells aprofundeix per trobar els elements que les espiritualitats tenen en comú. Thomas Merton fou un dels precursors del diàleg entre les manifestacions místiques d´Orient i Occident.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Místics I Mestres Zen.pdf
ISBN
9788497794558
FECHA
2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,38 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Merton es va reunir amb els representants dels corrents místics de les diferents tradicions religioses. Així, tant comparteix el seu temps i la seva pràctica espiritual amb els ortodoxos russos com amb els budistes, sense oblidar els místics anglesos, els mestres zen o els seguidors dei taoisme.

La Escola de l'Ésser es un centro de Meditación y Terapia que ofrece dinámicas que abarcan desde grupos de Atención Creativa y meditación hasta la atención terapéutica individual, de pareja, niños o familia. Dispone además de un amplio abanico de propuestas monográficas desde el Trabajo Corporal al Teatro, las relaciones parentales o el Viaje simbólico del Guerrero

LIBROS RELACIONADOS