Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Música. Temari Vol. Ii eBook

Curiouscongress.es Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Música. Temari Vol. Ii Image
Descubre el libro de Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Música. Temari Vol. Ii con curiouscongress.es. Lea el PDF de Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Música. Temari Vol. Ii en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Música. Temari Vol. Ii y otros libros de Ana Rosa Diez Oliver.

DESCRIPCIÓN

Editorial CEP presenta el temari d'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat de Música. Conscient de la dificultat que comporta la preparació d'un material que concentri tots els aspectes que han de ser assimilats per al seu posterior examen, s'ha volgut facilitar aquesta feina reunint en una mateixa obra tots aquests elements. Per a això s'ha intentat organitzar de manera clara i ordenada, sense deixar fora cap aspecte important. Tot i això, davant la varietat de compositors de primer ordre que apareixen sobretot en alguna època determinada, resulta pràcticament impossible elaborar una biografia completa i exhaustiva de cadascun d'ells, per la qual cosa recomanem la seva consulta en altres fonts. No obstant això, els aspectes més importants de la seva producció musical sí es recullen. Per a la confecció dels temes, s'ha recollit suficient informació musicològica de les obres dels més prestigiosos autors que existeixen en l'actualitat en el que concerneix a la música, a saber, Hoppin, Michels, Rosen, Bukofzer, Plantinga, Zamacois, etc. Al final de cada tema s'adjunta un esquema-resum, que facilita la tasca a l'opositor a l'hora d'ordenar dades. També s'inclouen alguns gràfics que faciliten la feina d'assimilació dels continguts temàtics. Confiem que aquest material serveixi d'ajuda per a tots els opositors que amb il·lusió s'enfronten a la part teòrica del procés selectiu.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Música. Temari Vol. Ii.pdf
ISBN
9788468111032
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,80 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Música. Temari Vol. I. Skip to main content. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Returns & Orders Try Prime Cart. Books. Go Search Hello Select your address Best Sellers ...

Cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Educació Física. Temari Vol. II.. Temario de oposiciones

LIBROS RELACIONADOS