Acampada A Les Cascades Del Niagara eBook

Curiouscongress.es Acampada A Les Cascades Del Niagara Image
Descubre el libro de Acampada A Les Cascades Del Niagara con curiouscongress.es. Lea el PDF de Acampada A Les Cascades Del Niagara en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Acampada A Les Cascades Del Niagara y otros libros de Geronimo Stilton.

DESCRIPCIÓN

Aventures extraràtiques. Sóc jo! Aquí a Ratalona, a l’Illa dels Ratolins, els meus llibres són tots rat-sellers. Però què em dieu? Que no els coneixeu? Són històries per riure, més tendres que la mozzarella, més gustoses que el manxego, amb més sabor que el cabrales... Són històries per llepar-se’n els bigotis, paraula de Geronimo Stilton!

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Acampada A Les Cascades Del Niagara.pdf
ISBN
9788499325835
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,56 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

ACAMPADA A LES CASCADES DEL NIÀGARAAquell matí, quan vaig acompanyar Benjamí a l'escola, la mestra estava escrivint a la pissarra el nom del lloc on volien anar d'excursió. Vaig ensopegar i vaig perdre les ulleres. Em va semblar llegir L'Eco del Rosegador i de seguida vaig oferir-me per acompanyar tota la classe en la visita... No m'imaginava que m'hauria d'enfrontar a un viatge ...

Las cataratas del Niágara (Niagara Falls en inglés, Chutes du Niagara en francés) son un grupo de cascadas situadas en el río Niágara, en la zona noreste de América del Norte, en Canadá. Situadas a unos 236 metros sobre el nivel del mar, su caída es de aproximadamente 64 metros.

LIBROS RELACIONADOS