Contes De La Periferia eBook

Curiouscongress.es Contes De La Periferia Image
El libro Contes De La Periferia en formato PDF. El libro Contes De La Periferia en formato MOBI. El libro Contes De La Periferia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Shaun Tan. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

L’aparent monotonia d’un barri residencial als afores d’una ciutat qualsevol és l’escenari perfecte perquè hi succeeixin els fets més extraordinaris: un búfal enorme ens indicarà el camí, l’estudiant estranger ens deixarà un record inesborrable i podrem seguir un bus misteriós que ha aparegut de sobte a quilòmetres de distància de la costa…15 històries formidables ens ofereixen una mostra més de l’inesgotable imaginari de Shaun Tan, que desplega els seus recursos gràfics i narratius per dur-nos fins a la perifèria del que és raonable, fins als límits de la normalitat. Perquè puguem veure què hi ha més enllà.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes De La Periferia.pdf
ISBN
9788493618551
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,35 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

2016/02/26 - このピンは、INNA Cheさんが見つけました。あなたも Pinterest で自分だけのピンを見つけて保存しましょう!

CUENTOS DE LA PERIFERIA (2ª ED) del autor SHAUN TAN (ISBN 9788415208136). Comprar libro completo al MEJOR PRECIO nuevo o segunda mano en Casa del Libro México

LIBROS RELACIONADOS