Una Ma De Contes Del Mnac eBook

Curiouscongress.es Una Ma De Contes Del Mnac Image
El libro Una Ma De Contes Del Mnac en formato PDF. El libro Una Ma De Contes Del Mnac en formato MOBI. El libro Una Ma De Contes Del Mnac en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Vint cèlebres obres d’art de la col·lecció del MNAC de diverses èpoques i estils són la inspiració per a les vint històries sorgides de la imaginació de l’escriptora i guionista Victoria Bermejo. Una vintena de faules que desperten l’interès del públic per l’art i la literatura i conviden nens i adults a una nova mirada sobre obres tan notables com ara el frontal romànic d’Avià, les pintures de l’absis de Sant Climent de Taüll, La migdiada, de Ramon Martí Alsina, o Ramón Casas i Pere Romeu en un tàndem, de Ramon Casas.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Ma De Contes Del Mnac.pdf
ISBN
9788480432160
FECHA
2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,13 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Últims dies d'aquesta activitat a la Biblioteca Xavier Benguerel. Una proposta educativa per crear els vostres propis relats amb obres del museu. A partir del 25 de febrer, la trobareu a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.Més informació

Una gestió diferent del dolor, recorregut sonor i textual alternatiu per 10 obres

LIBROS RELACIONADOS