Les Noves Migracions: Societat, Escola I Llengua eBook

Curiouscongress.es Les Noves Migracions: Societat, Escola I Llengua Image
Descubre el libro de Les Noves Migracions: Societat, Escola I Llengua con curiouscongress.es. Lea el PDF de Les Noves Migracions: Societat, Escola I Llengua en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Noves Migracions: Societat, Escola I Llengua y otros libros de Joaquim Arenas.

DESCRIPCIÓN

La incorporació d'alumnes extracomunitaris al nostre sistema educatiu ha revifat el fenomen de la multiculturalitat en els centres docents.Aquesta situació escolar és nova en bona part i, com a tal, ha produït una inquietud en els professionals de l'educació i de la docència, especialment quant als alumnes d'incorporació tardana.En aquest treball, l'autor analitza aquest factor social nou en l'àmbit educatiu i general i posa èmfasi en el tractament pedagògic i cívic basat en la igualtat, assentada en l'equitat. Practicar més que predicar, al cap i a la fi.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Noves Migracions: Societat, Escola I Llengua.pdf
ISBN
9788482974705
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,22 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

societat es compon d'individus que tenen llengües inicials diferents, i, el castellà és actualment l'idioma majoritari en aquesta funció. A causa de les grans migracions del segle passat i de les més recents, en conjunt el castellà ha passat per davant del català com a llengua de les famílies.

característica de tot el segle XX: la societat de masses. Els territoris de llengua catalana viuran també entre el 1906 i el 1939 les con-seqüències del pas d'una societat tradicional, amb un fort component agra-ri, a les realitats de la societat de masses contemporània. A diferència d'altres

LIBROS RELACIONADOS