Llibre De La Jungla eBook

Curiouscongress.es Llibre De La Jungla Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Llibre De La Jungla en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Llibre De La Jungla en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llibre De La Jungla en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Llibre de la jungla constituesix l'obra mestra de immortal de Rudyard Kipling. La força e l'autor dóna vida a Ballo, l'ós savi, agheera, l'afectuosa i intel·ligent pantera negra; Shere Khan, el tigre ferotge; les esbojarrades mones Banderlog; Kaa, la serpent pitó i la temible cobra. Tots aquets animals s'humanitzan davant Mowgli _ el nen que ha crescut enmig de la jungla lluny ed tot contacte humà_ per inculcar-li els sentiments de supervivència, lleialtat, justíia i deure, enmug d'una esplendorosa natura amenaçada per la presènia inexorable de l'home.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Llibre De La Jungla.pdf
ISBN
9788429746051
FECHA
1999
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,40 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Compra el libro LLIBRE DE LA JUNGLA. KIPLING, RUDYARD (ISBN: 9788417420987) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

Comprar el libro El llibre de la jungla de Antoni García Llorca, Ediciones Beascoa, S.A. (9788448824488) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ...

LIBROS RELACIONADOS