Vull Una Mare Robot: Perque La Meva Mare De Veritat No Te Temps P Er A Mi eBook

Curiouscongress.es Vull Una Mare Robot: Perque La Meva Mare De Veritat No Te Temps P Er A Mi Image
Descubre el libro de Vull Una Mare Robot: Perque La Meva Mare De Veritat No Te Temps P Er A Mi con curiouscongress.es. Lea el PDF de Vull Una Mare Robot: Perque La Meva Mare De Veritat No Te Temps P Er A Mi en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vull Una Mare Robot: Perque La Meva Mare De Veritat No Te Temps P Er A Mi y otros libros de Davide Cali, A.l. Cantone.

DESCRIPCIÓN

Una mare de debò no sempre té temps per a tu. En canvi, una mare robot fa tot el que vols. I sobretot, mai no et renya… i si no, l'apagues amb el telecomandament! Però una mare robot ¿sap fer carícies i fa tan bona olor com una mare de debò? Aquest llibre parla d'una manera divertida sobre els desigs i els sentiments d'un infant que pateix l'absència de la mare que treballa. Magnífiques il·lustracions que li han merescutat ser finalista al Premi Llibreter 2007 del Gremi de Llibreters de Catalunya, en el seu apartat d'àlbums il·lustrats.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Vull Una Mare Robot: Perque La Meva Mare De Veritat No Te Temps P Er A Mi.pdf
ISBN
9788482979892
FECHA
2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,60 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

de res, sisplau. És veritat que m'han aconsellat i que m'han dit que no hauria d'anar amb algú tan petit com tu, però vull que sàpigues que la decisió final l'he presa jo i només jo. M'ho he pensat molt, però ara ja està presa i no em faré pas enrere. També deuràs pensar que la meva mare m'ha pressionat o m'ha in-fluenciat.

I aquí està. El llibre, vull dir. L'obres i, pim-pam, ja ets a la pàgina 130. Despenges el cartell de no-molestar, perquè la vida et reclama amb les seves coses i vas a ... perquè la mare i la tieta no ens deixaven recollir res dels carrers: Va, que això ... perquè la veritat és que ens pensem que estan més pmorts que no pas sembla ...

LIBROS RELACIONADOS