Al Japo Amb L Akiko eBook

Curiouscongress.es Al Japo Amb L Akiko Image
El libro Al Japo Amb L Akiko en formato PDF. El libro Al Japo Amb L Akiko en formato MOBI. El libro Al Japo Amb L Akiko en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Siluetes, patrons adhesius... Tot per a crear les teves nines japoneses!Un llibre perfecte per conèixer el Japó i la seva cultura. L'Akiko et farà de guia!La col·lecció Minimiki combina d'una manera molt original el coneixement d'altres cultures i el clàssic quadern d'activitats.Amb siluetes, patrons i adhesius per a crear les teves Nines del Món.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Al Japo Amb L Akiko.pdf
ISBN
9788424641900
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,80 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descobreix els llibres d'activitats de les Minimiki.Aquesta vegada, l'Akiko t'acompanya a Japo per ensenyar-te la seva cultura.Un quadern amb 300 adhesius preciosos perque puguis vestir als personatges de la historia.

Akiko i el jardí secret: Amazon.es: Nadja, Julie Camel, Núria Garcia Caldés: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Todos los departamentos. Mi Amazon.es Ofertas Chollos Cheques ...

LIBROS RELACIONADOS