Menjar: Salut I Plaer eBook

Curiouscongress.es Menjar: Salut I Plaer Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Menjar: Salut I Plaer en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Menjar: Salut I Plaer en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Menjar: Salut I Plaer en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Perquè un altre llibre dedicat a l’alimentació? Si bé la nostra alimentació constitueix un tema d’inesgotable interès, la raó de ser d’aquesta publicació rau en la seva singularitat. Aquesta obra ajuda a entendre els múltiples matisos nutricionals, estètics i socials de la nostra alimentació.Per altra banda, també ensenya a escollir allò que pugui satisfer les necessitats del nostre gust personal. Des de la varietat, ofereix, a més, una àmplia visió de la nutrició humana amb base científica, mitjançant un llenguatge amable i comprensible. No és un llibre de receptes, ni una llista de prohibicions. És un instrument educatiu que intenta corregir hàbits, errors, mites i consells inadequats.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Menjar: Salut I Plaer.pdf
ISBN
9788489589643
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,66 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Menjar es un Plaer. feb. de 2019 - Actualidad 1 año 3 meses. carrer can gran,18 Montcada i Reixac. Dietoterapeuta y nutricionista Cocinar es un placer. mar. de 2018 - Actualidad 2 años 2 meses. cheff restaurante volcanic. nov. de 2011 - feb. de 2019 7 años 4 meses. Badalona y alrededores, España.

Però els desitjos i l'ansietat per menjar també poden indicar alguna mancança emocional, i de vegades utilitzem el menjar per omplir un buit provocat per falta d'acceptació, plaer, suport o amor; altres vegades "empassem" menjar perquè és el mateix que fem amb les paraules, o no sabem parar de menjar perquè no estem posant límits en altres aspectes de la vida.

LIBROS RELACIONADOS