Menjar: Salut I Plaer eBook

Curiouscongress.es Menjar: Salut I Plaer Image
Descubre el libro de Menjar: Salut I Plaer con curiouscongress.es. Lea el PDF de Menjar: Salut I Plaer en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Menjar: Salut I Plaer y otros libros de Gonçal Lloveras.

DESCRIPCIÓN

Perquè un altre llibre dedicat a l’alimentació? Si bé la nostra alimentació constitueix un tema d’inesgotable interès, la raó de ser d’aquesta publicació rau en la seva singularitat. Aquesta obra ajuda a entendre els múltiples matisos nutricionals, estètics i socials de la nostra alimentació.Per altra banda, també ensenya a escollir allò que pugui satisfer les necessitats del nostre gust personal. Des de la varietat, ofereix, a més, una àmplia visió de la nutrició humana amb base científica, mitjançant un llenguatge amable i comprensible. No és un llibre de receptes, ni una llista de prohibicions. És un instrument educatiu que intenta corregir hàbits, errors, mites i consells inadequats.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Menjar: Salut I Plaer.pdf
ISBN
9788489589643
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,71 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

MENJAR: SALUT I PLAER de GONÇAL LLOVERAS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Adquirir bons hàbits alimentaris sense dir adéu al plaer de menjar és possible. Victòria Garcia i Núria Baulies estrenen aquest gener un nou taller a La Casa Elizalde: ... Totes dues treballen a Nexe Salut, una consulta especialitzada en teràpies naturals amb l' objectiu de millorar la salut física i emocional de les persones.

LIBROS RELACIONADOS