Menjar: Salut I Plaer eBook

Curiouscongress.es Menjar: Salut I Plaer Image
El libro Menjar: Salut I Plaer en formato PDF. El libro Menjar: Salut I Plaer en formato MOBI. El libro Menjar: Salut I Plaer en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gonçal Lloveras. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Perquè un altre llibre dedicat a l’alimentació? Si bé la nostra alimentació constitueix un tema d’inesgotable interès, la raó de ser d’aquesta publicació rau en la seva singularitat. Aquesta obra ajuda a entendre els múltiples matisos nutricionals, estètics i socials de la nostra alimentació.Per altra banda, també ensenya a escollir allò que pugui satisfer les necessitats del nostre gust personal. Des de la varietat, ofereix, a més, una àmplia visió de la nutrició humana amb base científica, mitjançant un llenguatge amable i comprensible. No és un llibre de receptes, ni una llista de prohibicions. És un instrument educatiu que intenta corregir hàbits, errors, mites i consells inadequats.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Menjar: Salut I Plaer.pdf
ISBN
9788489589643
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,67 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

BAR RESTAURANT EL PLAER DEL MENJAR MEDITERRANI SL se encuentra dentro de la clasificación SIC con el número 5812. Se ha consultado esta ficha un total de 25 veces, donde la última consulta se ha producido el 25/01/2020. Aquí mismo puede informarse de qué subvenciones puede solicitar esta empresa.

Però els desitjos i l'ansietat per menjar també poden indicar alguna mancança emocional, i de vegades utilitzem el menjar per omplir un buit provocat per falta d'acceptació, plaer, suport o amor; altres vegades "empassem" menjar perquè és el mateix que fem amb les paraules, o no sabem parar de menjar perquè no estem posant límits en altres aspectes de la vida.

LIBROS RELACIONADOS