Antoni Correig, Entre L Humanisme Cristia I La Literatura eBook

Curiouscongress.es Antoni Correig, Entre L Humanisme Cristia I La Literatura Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Antoni Correig, Entre L Humanisme Cristia I La Literatura en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Antoni Correig, Entre L Humanisme Cristia I La Literatura en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Antoni Correig, Entre L Humanisme Cristia I La Literatura en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

En el present volum sestudia la biografia del poeta reusenc Antoni Correig Massó (1910-2002). Es destaca la seva evolució ideològica, marcada per la guerra dEspanya, que féu al bàndol de Burgos. Saporta una semblança complexa del personatge, definida a través dels matisos que requereix lanàlisi del context divers en què desenvolupà el seu pensament i la seva obra.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Antoni Correig, Entre L Humanisme Cristia I La Literatura.pdf
ISBN
9788498834192
FECHA
2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,85 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Antoni Correig, entre l'humanisme cristià i la literatura [Ferré Trill, Xavier] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Antoni Correig, entre l'humanisme cristià i la literatura

Entre les publicacions destaca el llibre Literatura cristiana antiga sobre els Pares de l'Església. Biografia. Va iniciar el noviciat a Montserrat el 26 de juliol del 1958, va fer la professió simple el 6 d'agost del 1959, la solemne el 15 d'agost del 1962 i fou ordenat sacerdot el 29 de juny de 1965.

LIBROS RELACIONADOS