Taurons eBook

Curiouscongress.es Taurons Image
El libro Taurons en formato PDF. El libro Taurons en formato MOBI. El libro Taurons en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Cuiden els taurons les seves cries? Com sho fan per veure-hi i escoltar? Com se les maneguen els peixos per viure en la més completa obscuritat? Qui és més perillós, el tauró o lhome? A cada pàgina de Taurons trobaràs respostes a desenes de preguntes com aquestes, com també esplèndides il·lustracions, fotografies espectaculars, lectures estimulants i aparats especials que tofereixen una nova manera daprendre.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Taurons.pdf
ISBN
9788482983660
FECHA
2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,57 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els taurons blancs s'alimenten principalment de pops, crancs grans, tonyines, altres taurons, ratlles, foques, i altres mamífers. No mengen taurons de la seva espècie, o sigui que no són caníbals. Els taurons blancs difereixen bastant de ser simples "màquines de matar", com sosté la imatge popular que es té d'ells.

Siendo una de las especies acuáticas más temidas por el Hombre y al mismo tiempo, una de las que más llaman nuestra atención por sus cualidades únicas e interesantes, en más de una ocasión ...

LIBROS RELACIONADOS