El Silenci (Conte Cd) eBook

Curiouscongress.es El Silenci (Conte Cd) Image
El libro El Silenci (Conte Cd) en formato PDF. El libro El Silenci (Conte Cd) en formato MOBI. El libro El Silenci (Conte Cd) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gaspar Hernandez. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

En una habitació de Formentera, un home parla suaument, durant tota la nit, a una noia adormida, despullada. Ella és Umiko, una jove japonesa que fa classes de meditació i que creu en el poder de la curació espiritual. Està malalta de càncer, i no dubta ni un segon a desafiar la medicina convencional. Umiko ha passat per un dur aprenentatge en un monestir zen, i està convençuda que si les emocions l'han fet emmalaltir, també la poden curar. Una novel•la sobre l'immens poder de la confiança, i que posa en qüestió els nostres límits.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Silenci (Conte Cd).pdf
ISBN
9788497101103
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,76 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Conte permaneció en el Sevilla FC durante tres años más, jugando prácticamente siempre como titular. Tras no llegar a un acuerdo económico para ampliar su contrato, en julio de 1993 firmó por el CD Tenerife, que por el traspaso abonó los 150 millones de pesetas de la cláusula de rescisión. [4]

So, soroll i silenci 2. El so i ... Persistència de l'ona Figures Silencis Compassos Tempo Signes de prolongació Intensitat o volum Dóna lloc a sons forts i dèbils Amplitud de l'ona Matissos Reguladors Timbre Permet diferenciar la veu i/o l'instrument que emet el so. Barreja de sons harmònics i el so fonamental.

LIBROS RELACIONADOS