Sota El Mateix Cel eBook

Curiouscongress.es Sota El Mateix Cel Image
El libro Sota El Mateix Cel en formato PDF. El libro Sota El Mateix Cel en formato MOBI. El libro Sota El Mateix Cel en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Frederic Cusco. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Sota el mateix cel passen els anys, les estacions i, sobretot, les persones. Cadascú amb la seva vida, única i singular, i amb el bagatge de l’amor per a compartir i fer front a l’inefable. Sota el mateix cel passen els camps, els boscos i les ciutats. I amb els fils de l’enyor i de l’esperança anem teixint l’itinerari dels nostres dies. Sota el mateix cel.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Sota El Mateix Cel.pdf
ISBN
9788496496330
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,46 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sota El Mateix Cel, libro de . Editorial: Bruixola. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre ...

" Mira el cel; la lluna. I pensa que tots els homes, de qualsevol nació, de qualsevol exèrcit i bàndol, viuen sota el mateix cel. Miren la mateixa lluna". És l'any 1941, i Claire viu amb la seva mare al petit poblet de Cambes-en-Plaine, a la Baixa Normandia.

LIBROS RELACIONADOS