Els Astres eBook

Curiouscongress.es Els Astres Image
El libro Els Astres en formato PDF. El libro Els Astres en formato MOBI. El libro Els Astres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Susana Aranega, Joan Portell. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

La col·lecció "Aprenem" ofereix coneixements senzills apropiats per als primers lectors. Acompanyats de moltes fotografies, i amb lletres majúscules i frases curtes, ajudaran els nens i les nenes a assimilar informació sobre l'aigua, els arbres, la salut, el reciclatge, els astres i la bicicleta. La col·lecció fomenta el coneixement i la necessitat de respectar-nos i de respectar el medi ambient.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Astres.pdf
ISBN
9788424631581
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,16 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

1r llei de Kepler Tots els planetes es desplacen al voltant del Sol descrivint òrbites el•líptiques, estant el Sol situat en un dels focus de la dita el•lipse 2ª llei de Kepler Astres Un astre és qualsevol cos celeste amb forma definida i que pot individualitzar-se dels altres

La col·lecció "Aprenem" ofereix coneixements senzills apropiats per als primers lectors. Acompanyats de moltes fotografies, i amb lletres majúscules i frases curtes, ajudaran els nens i les nenes a assimilar informació sobre l'aigua, els arbres, la salut, el reciclatge, els astres i la bicicleta.

LIBROS RELACIONADOS