La Renovacio Pedagogica Al Pais Valencia eBook

Curiouscongress.es La Renovacio Pedagogica Al Pais Valencia Image
Descubre el libro de La Renovacio Pedagogica Al Pais Valencia con curiouscongress.es. Lea el PDF de La Renovacio Pedagogica Al Pais Valencia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Renovacio Pedagogica Al Pais Valencia y otros libros de Alejandro Mayordomo Perez, Mª Carmen Agullo Diaz.

DESCRIPCIÓN

María del Carmen Agulló Díaz; Alejandro Mayordomo PérezAquest treball és una mirada històrica a uns personatges i idees que constituyesen les albors i primers èxits de la renovació pedagògica valenciana. Els primers són pràcticament apòstols de nous ideals i valors, artífexs de xicotets moviments històrics en el camí de les modernes transformacions de l'escola; les idees que s'hi proposen són porta o estímul per a eixir un poc de l'ensenyança tradicional i obrir la pràctica educativa a nous sentits i objectius, a una més racional organització del treball escolar, o a una eficaz renovació metodològica. Es tracta pensem, d'un interessant moviment que ens deixa veure aspectos de la recepció, presència i desenvolupament en les postres escoles de noves orientacions pedagògiques. I, a més, hem volgut trobar-les atenent a l'espai i l'àmbit pròxim del singular i quotidià, buscant en les formes reals d'entendre i fer dels sers humans que posen en marxa les idees i despostes de la història. Ells mateixos, educadors, així de grans i senzills, ens han llegat llums i ombres de la història autèntica de cada dia, que reprodueix, crea, incompleix...

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Renovacio Pedagogica Al Pais Valencia.pdf
ISBN
9788437058597
FECHA
2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,91 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LLENGUA I RENOVACIÓ PEDAGÒGICA AL PAÍS VALENCIÀ Información general. Curso cancelado. Dirigit sobretot a docents, en actiu i en formació, s'estructura així: en la primera sessió, analitzarem el paral·lelisme entre els processos de valencianització de l'escola i els de renovació pedagògica en l'educació valenciana dels segles XX i XXI.

LES COOPERATIVES D'ENSENYAMENT AL PAÍS VALENCIÀ I LA RENOVACIÓ PEDAGÒGICA I SOCIAL (1968-1976) Mª del Carmen Agulló Díaz Andrés Payà Rico ... L'ESCOLA VALENCIANA DURANT EL FRANQUISME: TRADICIÓ I RENOVACIÓ PEDAGÒGICA. 3.1.- Silenci i repressió en l'escola pública.

LIBROS RELACIONADOS