Dissonancies eBook

Curiouscongress.es Dissonancies Image
Descubre el libro de Dissonancies con curiouscongress.es. Lea el PDF de Dissonancies en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dissonancies y otros libros de Vv.aa..

DESCRIPCIÓN

Disson�ncies recull les obres guanyadores dels Premis Juvenils de Literatura Breu Ciutat de Mislata 2009, instituïts per l’Ajuntament de Mislata. Relats dissonants entre ells però que constitueixen una reflexió polifònica sobre l’amistat sense condicions, la força de la solidaritat, la dificultat d’entendre el món actual, la recerca d’altres realitats o el misteri que amaga un pare distant. Les pinzellades poètiques ens acosten als paisatges mediterranis, a diferents visions de l’amor i de la ira o a una profunda reflexió sobre els camins que anem prenent. Un conjunt de textos que de ben segur no deixar� indiferents els lectors, tant per la intensitat dels relats com per la seua qualitat estilística.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Dissonancies.pdf
ISBN
9788498246858
FECHA
2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,15 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La disonancia es la cualidad de tensión inherente en un intervalo o acorde que, en un contexto tonal o modal tradicional, involucra un choque entre dos o más notas, y que en algunos contextos armónicos puede esperarse una determinada resolución. La Real Academia Española define disonancia como "acorde no consonante". El concepto opuesto al de disonancia es, pues, el de consonancia.

Juego: consonancias y disonancias Aquí tenéis otro juego que os he preparado con la herramienta sharendipity. Se trata de recoger en el cesto los intervalos consonantes. Hay que evitar que caigan en el cesto los intervalos disonantes. En ese caso perderíais vidas.

LIBROS RELACIONADOS