Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys eBook

Curiouscongress.es Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys Image
Descubre el libro de Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys con curiouscongress.es. Lea el PDF de Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys y otros libros de Vv.aa..

DESCRIPCIÓN

Petits i grans necessitem viure en entorns acollidors que ens motivin a resoldre els conflictes quotidians constructivament amb autonomia.Fem les paus és una proposta de treball a l’aula (3-6 anys) adreçada a crear situacions de convivència que provoquin la reflexió sobre les maneres de relacionar-nos amb les altres persones.El grup-classe constitueix el context-social ideal on posar en pràctica les estratègies de mediació que fomenten la comprensió dels conflictes, la comunicació oberta, l’expressió d’emocions i sentiments, les habilitats de pensament, la participació activa i la convivència pacífica. No hi ha dubte de que un clima de convivència positiu pote ncia els processos de construcció de coneixement i alhora, educa persones capaces d’afrontar les dificultats de la vida sense necessitat de recòrrer a la violència.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys.pdf
ISBN
9788432910838
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,53 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Dec 16, 2013 - Explora el tablero de laiiap "Recursos per l'escola" en Pinterest. Ver más ideas sobre Educacion infantil, Educacion, Actividades para preescolar.

3-6 anys Treballem: Habilitats d'integració social. Coneixement de si mateix i dels altres Superació del fracàs. Establiment de límits, ... Fem les paus Tutoria a l'aula ...

LIBROS RELACIONADOS