Historia Contemporania De Catalunya (I) eBook

Curiouscongress.es Historia Contemporania De Catalunya (I) Image
Descubre el libro de Historia Contemporania De Catalunya (I) con curiouscongress.es. Lea el PDF de Historia Contemporania De Catalunya (I) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Historia Contemporania De Catalunya (I) y otros libros de Jaume Et Al. Sobreques I Callico.

DESCRIPCIÓN

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia Contemporania De Catalunya (I).pdf
ISBN
9788483003909
FECHA
1999
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,98 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'assignatura Història contemporània de Catalunya és una assignatura que té com objectiu capacitar els alumnes d'Humanitats (així com a tots aquells procedents d'altres estudis que la triïn de lliure elecció) en el coneixement i anàlisi de la història de Catalunya durant els segles XIX i XX (1868-1960), des d'una perspectiva política, econòmica, social i cultural.

Història econòmica de la Catalunya contemporània és la versió digital de l'obra del mateix nom que Enciclopèdia Catalana va publicar en sis volums entre el 1988 i el 1994, sota la direcció de Jordi Nadal.. El projecte va tenir una llarga gestació, a partir d'una idea llançada el 1983 per Francesc Cabana, que es va completar amb la formació d'un comitè de direcció i un equip de ...

LIBROS RELACIONADOS