Que Pensa Pep Riera eBook

Curiouscongress.es Que Pensa Pep Riera Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Que Pensa Pep Riera en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Que Pensa Pep Riera en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Que Pensa Pep Riera en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

"De petit vaig tenir un terrible complex d'inferioritat per ser pagès i em va costar molt i molt desempallegar-me'n". "Són els mateixos pares, és la família, qui desmotiven els fills perquè continuïn l'ofici. Fills que a molts els agradaria, segur!" "Els objectius d'una política agrària racional, sigui la que paga Brussel·les, sigui la incentivada des d'aquí, haurien de ser la qualitat dels aliments i la seguretat alimentària, deixant de banda el tema de subvencionar el productivisme." Aquestes són algunes de les respostes de Pep Riera a les preguntes d'actualitat (relacionades o no amb la pagesia) que li formula Enric Xicoy, un llicenciat en Periodisme i professor de la facultat de Ciències de l'Educació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Que Pensa Pep Riera.pdf
ISBN
9788484373674
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,10 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Autorías: Pep Riera, Enric Xicoy i Comas. Año de publicación: 2002. Libro en Dialnet.

Cims - Pep Riera puja al Turó de l'Home. Cims online, completo y gratis en RTVE.es A la Carta. Todos los programas de Cims online en RTVE.es A la Carta

LIBROS RELACIONADOS