Verbalia Catala (Tapa Dura) eBook

Curiouscongress.es Verbalia Catala (Tapa Dura) Image
El libro Verbalia Catala (Tapa Dura) en formato PDF. El libro Verbalia Catala (Tapa Dura) en formato MOBI. El libro Verbalia Catala (Tapa Dura) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marius Serra. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Verbalia Catala (Tapa Dura).pdf
ISBN
9788475969107
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,12 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Amb el seu últim llibre, Verbàlia (2000), Màrius Serra va aconseguir ordenar un munt de coneixements sobre enigmística i història de la literatura amb gran amenitat. Ara, a verbalia.com ens ofereix una guia pràctica plena de propostes lúdiques i didàctiques, ideal per moures amb comoditat pel vast país de Verbàlia, la terra dels verbívors. verbalia.com conté les definicions dels ...

Disponible ahora en Iberlibro.com - Encuadernación de tapa dura - Barcelona, Aymà Editora - 1968 - Condición del libro: Muy bien - Muy bien - (Esports. Catalunya). Barcelona, Aymà Editora, 1968. 2a edició. 488 p. Il.lustracions b/n i sèpia. Làmines plegades amb fotos en color. 4t. Tela editorial amb sobrecoberta il.lustrada. Molt bon exemplar.

LIBROS RELACIONADOS