El Rei, La Reina I El Ratoli eBook

Curiouscongress.es El Rei, La Reina I El Ratoli Image
Cuida los árboles y descarga el libro de El Rei, La Reina I El Ratoli en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de El Rei, La Reina I El Ratoli en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Rei, La Reina I El Ratoli en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Els coneguts protagonistes dels llibrets anteriors ens ofereixen ara una petita representació. En aquest relat el petit lector es trobarà amb dues realitats, la real i la ficcionada per l'obra.La col·lecció A poc a poc, és un mètode progressiu d'aprenentatge de la lectura i l'escriptura. Els textos estan pensats per treballar les dificultats de la lectura d'una manera progressiva. Al principi de cada llibre hi ha un guió sobre la història que es narra i, al final, anotacions per al mestre.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Rei, La Reina I El Ratoli.pdf
ISBN
9788424601591
FECHA
1992
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,88 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Rei, l'ocell i la Reina. 20/01/2017. Il·lustració, Diego Mallo Guió, Teresa Duran. ... El rei burleta. Tim i la banda. El dir de la gent. La Forastera i l'avi Tot Orelles. En Fullaraca, un monstre molt tendre. Mesela i Naïm. La nena i la lluna. En Gentil i els tres savis. Anterior. Següent.

El rei, la reina i el ratolí Maria Àngels Ollé\Pere Prats Sobrepere (il·lustr.) Sinopsis. Els coneguts protagonistes dels llibrets anteriors ens ofereixen ara una petita representació. En aquest relat el petit lector es trobarà amb dues realitats, la real i la ficcionada per l'obra.

LIBROS RELACIONADOS