Gervasius eBook

Curiouscongress.es Gervasius Image
Descubre el libro de Gervasius con curiouscongress.es. Lea el PDF de Gervasius en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Gervasius y otros libros de Josep Brugada.

DESCRIPCIÓN

La novel·la és una narració documentada del viatge de fra Francesc Eiximenis a la ciutat anglesa d’Oxford, un retaule de la vida quotidiana del segle XIV.Girona, 1350. Gervasius és el pseudònim històric de Francesc Eiximenis, un jove de família benestant gironina al qual els seus parents han fet entrar al convent de framenors de la ciutat perquè ha quedat orfe de pare i de mare. Al cap d’un temps,el novell fra Gervasius és enviat a Anglaterra, al convent dels menorets de St. Ebbe’s, a la ciutat universitària d’Oxford, acompanyat de dos germans franciscans.El viatge a peu discorre per terres del Rosselló, Provença, el regne de França, l’estret entre Calais i Dover, Canterbury iLondres. Durant els dos mesos que dura el viatge a peu, els tres monjos viuen tota mena de vicissituds i descobreixen com ésla vida quotidiana als pobles i ciutats al segle XIV. Pels indrets de Provença on sojornen, encara són vives les polèmiques delscàtars i la imatge dels frares franciscans no sempre és ben vista.Gervasius, Francesc Eiximenis, va morir un 23 d’abril de l’any 1409 havent fet testament i ostentant les rendes episcopals delbisbat d’Elna al Rosselló.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Gervasius.pdf
ISBN
9788494564895
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,87 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, la primera en lengua castellana, es un fondo bibliográfico con obras de Literatura, Historia, Ciencias, etc., de libre acceso. Incluye trabajos de investigación, catálogo en otras lenguas y bibliotecas del mundo

Santoral. 19 de junio: Gervasio, mártir en Milán con su hermano Protasio.. Variantes. Femenino: Gervasia.

LIBROS RELACIONADOS