Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) eBook

Curiouscongress.es Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) Image
Descubre el libro de Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) con curiouscongress.es. Lea el PDF de Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) y otros libros de Pilar Bori Vivas.

DESCRIPCIÓN

Treballem les desenes del 10 al 90. Les il·lustracions de cada llibreta segueixen el curs de l'any.Cada quadern presenta una desena, amb exercicis de: Blocs lògics. Comptar representant piles de... Problemes amb un petit text. Geometría. Sistemes de mesura. Resum d'exercicis per avaluar.Conté una petita guia amb els objectius.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.).pdf
ISBN
9788472105997
FECHA
1985
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,70 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Estás aquí: Libros de Texto > Libros de texto primaria > Libros de Primero > QP Matemàtiques 1, Castellnou Edicions #quedateencasa ENVÍO GRATIS * * Envíos a partir de 18€ para España peninsular y Santa Cruz de Tenerife abonado por tarjeta o Paypal. PORTADA.

TRAM 2.0 Matemàtiques 4 és format per diferents materials: el llibre de l'alumne, amb els continguts curriculars i activitats pensades per a treballar competencialment, i la guia didàctica per al mestre, en paper i en format digital i en versió on line i off line, amb molts recursos per a treballar amb la PDI.

LIBROS RELACIONADOS