Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) eBook

Curiouscongress.es Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) Image
Descubre el libro de Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) con curiouscongress.es. Lea el PDF de Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.) y otros libros de Pilar Bori Vivas.

DESCRIPCIÓN

Treballem les desenes del 10 al 90. Les il·lustracions de cada llibreta segueixen el curs de l'any.Cada quadern presenta una desena, amb exercicis de: Blocs lògics. Comptar representant piles de... Problemes amb un petit text. Geometría. Sistemes de mesura. Resum d'exercicis per avaluar.Conté una petita guia amb els objectius.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Matematiques 1r Curs Primaria Nº 9 (2ª Ed.).pdf
ISBN
9788472105997
FECHA
1985
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,72 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

TRAM 2.0 Matemàtiques 6 està format per diferents materials: el llibre de l'alumne en paper, amb els continguts curriculars i activitats pensades per a treballar competencialment; el quadern digital amb activitats interactives i recursos on-line que complementen el treball del llibre; la guia didàctica per al mestre en paper (impresa) i en format digital en versió on line i off line, amb ...

9. Mundoprimaria, una web con recursos didácticos no sólo de matemáticas, sino de diferentes asignaturas para alumnos de Primaria. Muy visual y con ejercicios separados en diferentes cursos y categorías. 10. Khan Academy, todo un clásico y un grande en el sector de la enseñanza, especialmente de las matemáticas.

LIBROS RELACIONADOS