Questionaris Auxiliars Administratius Universitat De Barcelona eBook

Curiouscongress.es Questionaris Auxiliars Administratius Universitat De Barcelona Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Questionaris Auxiliars Administratius Universitat De Barcelona en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Questionaris Auxiliars Administratius Universitat De Barcelona en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Questionaris Auxiliars Administratius Universitat De Barcelona en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Aquest volum de Qüestionaris per a la preparació de les proves selectives d’accés al cos d'Auxiliars Administratius de la Universitat de Barcelona té per finalitat preparar l’opositor per a la resolució de la primera prova del procés selectiu consistent en respondre un màxim de 50 preguntes tipus test en relació amb el temari de l’oposició (convocatòria publicada al DOGC 11062018).

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Questionaris Auxiliars Administratius Universitat De Barcelona.pdf
ISBN
9788491477457
FECHA
2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,21 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Universitat de Barcelona (UB) 30 places d'Escala d'auxiliars administratius Identificador 20091215O7 Expedient FC2/2017/1 Finalització de presentació de sol·licituds. 29/01/2018 El termini de presentació de sol·licituds és del 10 al 29 de gener de 2018, ambdós inclosos.

"Amb més de 500 anys d'història, la Universitat de Barcelona gaudeix del privilegi de ser la principal Universitat de Catalunya. Formar part de la seva comunitat i compartir els objectius que persegueix, en integrar-se com a personal administratiu, és un orgull que aquest volum pretén facilitar als seus aspirants.

LIBROS RELACIONADOS