Les Paraules Que Fan Mal eBook

Curiouscongress.es Les Paraules Que Fan Mal Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Les Paraules Que Fan Mal en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Les Paraules Que Fan Mal en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Paraules Que Fan Mal en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

En Juanito estava trist i no sabia com sortir-sen. En veurel així, lavi es va imaginar què li passava. I no sequivocava:tot era culpa de les paraules que no deia, les paraules que en Juanito es guardava i no satrevia a dir. Però en Juanito va acabar entenent que no podia fer altra cosa: si volia curar-se, havia de ser valent i parlar...

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Paraules Que Fan Mal.pdf
ISBN
9788495731425
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,89 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Quan les paraules és combinem correctament transmeten coneixements i emocions. Però quan una paraula ha sortit de la nostra boca, no només és nostra, també és de l'altre. Algunes paraules curen, d'altres fan molt mal, però quan ja estan dites, dites queden i és que, c ontràriament al que es diu: les paraules no se les emporta el vent.

Solucionari dossier-de-99-exercicis-llengua-catalana-curs-ppa 1. ... Indica la síl·laba tònica d'aquestes paraules: ... Sempre que aneu alerta amb els vidres no us tallareu.Vigileu que els vidres us poden fer mal si els toqueu.54.

LIBROS RELACIONADOS