Descalç Sobre La Terra Vermella eBook

Curiouscongress.es Descalç Sobre La Terra Vermella Image
El libro Descalç Sobre La Terra Vermella en formato PDF. El libro Descalç Sobre La Terra Vermella en formato MOBI. El libro Descalç Sobre La Terra Vermella en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Escribano. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Pere Casaldàliga va arribar al Brasil el 1968, quan tenia 40 anys. Havia aconseguit fer realitat el seu somni, ser missioner, cosa que li canvià la vida per sempre més. Provinent d’una família tradicional i de dretes, va formar- se com a capellà en l’ambient resclosit de l’Espanya franquista, però a dia d’avui és un bisbe compromès amb la Teologia de l’Alliberament que ha estat amenaçat de mort diverses vegades, que s’ha hagut d’enfrontar amb la dictadura militar, amb els poderosos locals i també amb el Vaticà. El perquè de tants enfrontaments i tantes enemistats és el que aquest llibre vol revelar.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Descalç Sobre La Terra Vermella.pdf
ISBN
9788492549337
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,16 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Explicava allà com havia transcorregut la diada i deia que un dels plats forts del dia va ser la presentació per part de Francesc Escribano de la mini sèrie "Descalç sobre la terra vermella" i de la posterior estrena en dues sessions: la primera pels assistents al fòrum i després una altra per a tot el poble de Balsareny que, com ...

La minisèrie "Descalç sobre la terra vermella", de dos episodis, dirigida per Oriol Ferrer, es basa en el llibre de Francesc Escribano que explica la lluita del bisbe Pere Casaldàliga a favor dels drets dels camperols del Mato Grosso (Brasil).

LIBROS RELACIONADOS