Les Ciutats Imaginades eBook

Curiouscongress.es Les Ciutats Imaginades Image
El libro Les Ciutats Imaginades en formato PDF. El libro Les Ciutats Imaginades en formato MOBI. El libro Les Ciutats Imaginades en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Miquel Lopez. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Vet aquí la presència encegadora de les ciutats que hem visitat, les primaveres de vent càlid colpejant el rostre, la neu d’Irlanda acompanyant la nostra retina sense descans. Sent encara els grills amagats en el racó més arrecerat de l’estiu, la boirina d’una Venècia eternament inundada. La pluja ens colpeja quan caminam per un París silenciós a la recerca dels enfonsats somnis de Chopin i George Sand. Aleshores la consigna era no mirar mai més enrere, continuar el viatge a la recerca de l’imprevist. Es tractava d’aconseguir que, almanco, canviàs la naturalesa immutable del món que ens alletà d’infants, el cel, els camins, els homes i dones que trobàvem al davant.Miquel López Crespí (Sa Pobla, Mallorca 1946) és novel·lista, autor teatral, poeta, historiador i assagista. L’any 1969 l’escriptor començà les seves col·laboracions (especialment literàries) en els diaris de les Illes: Diario de Mallorca, Última Hora, Cort… Ha guanyat molts premis literaris de poesia, novel·la, contes, teatre i narrativa juvenil, des del Ciutat de Palma de Teatre 1974 fins al Premi Ramon Comas i Maduell 2005, de poesia, dins els Premis Ciutat de Tarragona. També ha obtingut premis a València, Barcelona, Girona, Alacant, Andorra, Eivissa, Menorca…, així com el premi Nacional de Literatura Camilo José Cela i el Premi de Poesia Ibn Hazm 2003. Entre 1996 i 1998 va publicar més de dos-cents articles referents a la història de Mallorca a Diari de Balears. D’ençà 1999 ha escrit centenars d’articles en català al diari El Mundo-El Día de Baleares. Durant molts anys portà la secció d’entrevistes del suplement de cultura del diari Última Hora i de la revista de l’Obra Cultural Balear El Mirall. Als anys vuitanta fou cofundador i vicepresident de l’Ateneu Popular Aurora Picornell. Ha publicat més de quaranta llibres de narrativa, poesia, teatre, memòries, novel·la

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Ciutats Imaginades.pdf
ISBN
9788497911870
FECHA
2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,44 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Rata nos ofrece A Les Ciutats Amagades en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 29 de Agosto del 2018. Disfruta del placer de la lectura con esta obra, y culturizate al mismo tiempo que te diviertes. Este libro cuenta con un total de 184 páginas , unas dimensiones de 20x13 cm (1).

LES NOSTRES CIUTATS IMAGINADES: Aquests dibuixos ens conviden a deixar volar la nostra imaginació. Els infants de 1r tenen moltes coses a dir sobre les ciutats que habiten i com haurien de ser des del seu punt de vista. Aquesta activitat és una invitació a dibuixar, pintar i somiar una ciutat millor.

LIBROS RELACIONADOS