Quina Canya De Pare! eBook

Curiouscongress.es Quina Canya De Pare! Image
El libro Quina Canya De Pare! en formato PDF. El libro Quina Canya De Pare! en formato MOBI. El libro Quina Canya De Pare! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Patrick Cauvin. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Franck Lanier s’havia fet moltes il·lusions per a aquelles vacances. Tenia la intenció d’endossar el fill a l’exdona i escapar-se a Bangkok. Però Laurent no hi està d’acord. Ell també vol anar a aquella ciutat tailandesa, i tractarà d’aconseguir-ho coste el que coste, de les maneres més estrafolàries a les més desesperades. Així, se succeeixen un fum d’aventures, si l’una divertida l’altra encara més, amb el rerefons d’una vida quotidiana plena de tendresa entre pare i fill.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Quina Canya De Pare!.pdf
ISBN
9788476607985
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,36 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Alibaba.com ofrece los productos 1063 máquina de jugo de caña de azúcar. Aproximadamente 61% de estos productos son extractor de jugo, 4% son máquinas de llenado y 2% son exprimidores. Una amplia variedad de opciones de máquina de jugo de caña de azúcar está disponibles para usted, como por ejemplo bebida.

Quines que es realitzen a les comarques de Girona. - Quina de Girona, Bescan, Fornells, Vilablareix, Bscara, Sant Gegori, Celr, Quart

LIBROS RELACIONADOS