Gats eBook

Curiouscongress.es Gats Image
Descubre el libro de Gats con curiouscongress.es. Lea el PDF de Gats en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Gats y otros libros de Josep Cañas.

DESCRIPCIÓN

Que un gat digui miau o mieu, tothom hi està conforme. Ara bé, poder seguir una conversa entre gats, ja costa més de creure. I si us digués que jo vaig poder seguir un diàleg entre una gata mare i el seu cadell? Direu, ja ho sé, que aquests són símptomes d’afluixament de rosca i que, si la cosa avança, un acaba parlant tot sol. Però, tan desgraciats i poqueta cosa sou, no em direu que vosaltres no heu parlat sols alguna vegada? Va, sigueu sincers i no uns gates maules _ara que tenim el gat. De fet, comprendre les bestioles no hauria de ser tan descabellat quan, qui més qui menys, s’ha dirigit a un gos, o a un cavall, i li ha dit alguna cosa que crec que ell ha entès perfectament. I us diré més, cavil·lo que els animals ens entenen més bé a nosaltres que nosaltres a ells. El que passa és que són més prudents i saben dissimular quan els convé. Doncs bé, us contaré el que miolaven els dos protagonistes d’aquesta història...

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Gats.pdf
ISBN
9788496995666
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,67 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Asociaciones socioculturales GATS es un negocio ubicado en Carrer Riu Llobregat, 47 BAJO, El Prat de Llobregat. Puedes contactar con este negocio en el número de teléfono 933795637, en la web y a través del formulario de contacto. Valora los servicios de GATS, dejando tu opinión y subiendo alguna fotografía relacionada con este negocio.

Gats de Hospitalet, somos un colectivo de personas defensoras de los animales, que desde hace tiempo, nos dedicamos a ayudar ( alimentando, recogiendo, prestando asistencia sanitaria y buscarles hogares de adopción etc. ), a los gatos de la calle de la ciudad de L'Hospitalet.

LIBROS RELACIONADOS