Coneixement Del Medi Natural 6 Activitats (Projecte L`arca) eBook

Curiouscongress.es Coneixement Del Medi Natural 6 Activitats (Projecte L`arca) Image
Descubre el libro de Coneixement Del Medi Natural 6 Activitats (Projecte L`arca) con curiouscongress.es. Lea el PDF de Coneixement Del Medi Natural 6 Activitats (Projecte L`arca) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Coneixement Del Medi Natural 6 Activitats (Projecte L`arca) y otros libros de Vv.aa..

DESCRIPCIÓN

L'Arca 6 de Coneixement del medi natural s'estructura en tres grans blocs temàtics molt semblants (éssers vius, entorn i planeta Terra; animals, moviment i nutrició; plantes, algues i fongs; matèria i energia) que organitzen les dotze unitats de programació de cada llibre. Té com a dues característiques principals diferenciadores un enfocament interdisciplinari que defuig la fragmentació inconnexa dels continguts, i una aposta per un eix transversal que està adquirint una rellevància inigualable: L'educació per a la salut (o, més ben dit, per a la promoció de la salut), un dels eixos transversals més treballats a les escoles catalanes, sobretot durant l'últim decenni, i que engloba gairebé la resta d'eixos.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Coneixement Del Medi Natural 6 Activitats (Projecte L`arca).pdf
ISBN
9788441212619
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,97 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aquí nos gustaría mostrarte una descripción, pero el sitio web que estás mirando no lo permite.

CEIP Pompeu Fabra / Coneixement del Medi Natural 5 / La Matèria 6 ELS ESTATS DE LES SUBSTÀNCIES L'estat sòlid • En l'estat sòlid, les partícules ocupen posicions fixes i estan fortament lligades entre si. • Realitzen petits moviments vibratoris. • Els sòlids tenen una mida i una forma fixes.

LIBROS RELACIONADOS