Historia D Un Paisatge Efimer eBook

Curiouscongress.es Historia D Un Paisatge Efimer Image
Descubre el libro de Historia D Un Paisatge Efimer con curiouscongress.es. Lea el PDF de Historia D Un Paisatge Efimer en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Historia D Un Paisatge Efimer y otros libros de Albert Güell I Juanola.

DESCRIPCIÓN

En Toni, en Víctor i la Clara són amics de tota la vida però sembla que el triar camins diferents a la universitat els acaba distanciant. A en Víctor li agrada pintar quadres i, un dia, en un aplec d’artistes coneix un home misteriós alemany anomenat Sr. Wolfwang que li ofereix un encàrrec molt especial i confidencial; continuar l’obra d’un jove artista mort als vint-i-set anys. Aquest estrany encàrrec, es convertirà aviat en una aventura que portarà en Víctor i els seus amics fins a Colònia per resoldre què amaga el misteriós Sr. Wolfwang.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia D Un Paisatge Efimer.pdf
ISBN
9788466409469
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,97 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Paisaje o país es el nombre del dibujo de lugares que el estudio de la historia del arte da al género pictórico que representa escenas de la naturaleza, tales como montañas, valles, árboles, ríos y bosques. Casi siempre se incluye el cielo (que recibe el nombre técnico de celaje), y las condiciones atmosféricas pueden ser un elemento importante de la composición.

Pel seu caràcter perible i transitori, l'art efímer no deixa una obra perdurable. En aquests tipus d'expressions artístiques és decisiu el criteri del gust social -respnsable de marcar tendències-, per la qual cosa és imprescindible tant la labor dels mitjans de comunicació com la de la crítica d'art.

LIBROS RELACIONADOS