Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds eBook

Curiouscongress.es Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds Image
Descubre el libro de Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds con curiouscongress.es. Lea el PDF de Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds y otros libros de Joan Olivares.

DESCRIPCIÓN

Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1999 Felip Alfonso és un personatge despòtic i sense escrúpols, aprofita el desconcert que regna en plena crisi del règim feudal per a rebel·lar-se contra el poder establert. Proveït d’un bon arsenal d’armes, s’envolta d’una colla de sicaris, amb els quals aconsegueix dirigir la política local a base d’amenaces, xantatges i tota mena d’abusos. Vicent, un pobre traginer, és testimoni dels fets, i és a través de la seua mirada que descobrim la personalitat maligna de Felip, els assassinats, les violacions i les extorsions que trasbalsen la vida d’una petita localitat de les comarques centrals valencianes. En aquest imperi del terror, Vicent es veurà enredat en una estranya emboscada en la qual no acaba de comprendre qui és la víctima i qui el botxí. Basada en uns fets reals, Vespres de sang, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1999, és un excel·lent exercici d’estil que ens mostra, per mitjà d’un lèxic riquíssim, la manera de parlar i de contar dels nostres avantpassats.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Vespres De Sang: Vint-i-quatre Almuds.pdf
ISBN
9788476605592
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,51 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Abans, havia guanyat el Ciutat d'Alzira amb Vespres de sang: vint-i-quatre almuds. Ara torna a la càrrega amb El metge del rei, una novel·la que, ...

Mejores Libros, eBooks o Novelas del escritor JOAN OLIVARES con su Biografía y Bibliografía. Podrás ver y comprar sus nuevos y últimos libros, novedades, packs especiales, descargar su libro digital en PDF o ePUB, obras y sagas del autor.

LIBROS RELACIONADOS