Albert Manent I Carles Riba, Dues Personalitats Del Nou-cents eBook

Curiouscongress.es Albert Manent I Carles Riba, Dues Personalitats Del Nou-cents Image
Descubre el libro de Albert Manent I Carles Riba, Dues Personalitats Del Nou-cents con curiouscongress.es. Lea el PDF de Albert Manent I Carles Riba, Dues Personalitats Del Nou-cents en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Albert Manent I Carles Riba, Dues Personalitats Del Nou-cents y otros libros de Jaume Medina.

DESCRIPCIÓN

El tema de les relacions personals i literàries entre el poeta madur Carles Riba i el jove Albert Manent (que en parlà moltes vegades al llarg de la seva vida) era important i valia la pena d'aplegar l'abundant documentació en un volum.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Albert Manent I Carles Riba, Dues Personalitats Del Nou-cents.pdf
ISBN
9788498837698
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,14 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Compra el libro ALBERT MANENT I CARLES RIBA, DUES PERSONALITATS DEL NOU-CENTS. MEDINA, JAUME (ISBN: 9788498837698) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

Jaume Medina recorda tota l'obra pòstuma d'Albert Manent, però especialment en comenta dues: Albert Manent i Carles Riba, dues personalitats del Nou-cents (Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2015) i Història, literatura i Església a la Catalunya contemporània (Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2015).

LIBROS RELACIONADOS