L Evangelista Del Sant Esperit: Meditacions Sobre L Evangeli De S Ant Joan eBook

Curiouscongress.es L Evangelista Del Sant Esperit: Meditacions Sobre L Evangeli De S Ant Joan Image
El libro L Evangelista Del Sant Esperit: Meditacions Sobre L Evangeli De S Ant Joan en formato PDF. El libro L Evangelista Del Sant Esperit: Meditacions Sobre L Evangeli De S Ant Joan en formato MOBI. El libro L Evangelista Del Sant Esperit: Meditacions Sobre L Evangeli De S Ant Joan en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pere Puig. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Evangelista Del Sant Esperit: Meditacions Sobre L Evangeli De S Ant Joan.pdf
ISBN
9788484152668
FECHA
2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,76 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ell, quan va demanar a la samaritana aigua per beure, ja havia fet néixer en ella el do de la fe; i tingué una set tan ardent de la fe d'aquella dona, que va encendre en el seu cor el foc de l'amor diví. Per això, us donem gràcies i proclamem amb els àngels el vostre poder, tot dient: Sant, sant, sant és el Senyor, Déu de l'univers.

La festivitat de Sant Joan dins la glèisa Catolica Romana, se nomena "Sant Joan, apostòl e evangelista", e en los calendièrs de la Comunion Anglicana e Luteriana, dison "Joan, Apostòl e Evangelista", es lo 27 de decembre. Dins lo calendièr tridentin se remembrava tanben cadun dels seguents jorns fins a e comprés lo 3 de genièr, l'octava de la festivitat del 27 de decembre.

LIBROS RELACIONADOS